Carina Braams

Over Carina
Carina Braams is al bijna haar hele werkzame leven zelfstandig ondernemer. Sinds bijna 10 jaar als coach met een specialisatie in het coachen met paarden. Ze deed haar coach-opleiding bij de Academie voor coaching en counseling. Het coachen met paarden heeft ze geleerd bij 3PK-kennishuis waarbij ze nu trainer is en (aankomende)vakgenoten opleidt. Carina heeft meerdere cursussen/opleidingen op coachingsgebied gevolgd, waaronder:
Teamcoaching gecertificeerd door ICM, NLP Volksuniversiteit, systemisch werken (familie-organisatieopstellingen)NTI/NLP, Oplossingsgericht coachen, Silva methode, How to talk to kids en ze is gecertificeerd Rots & Water trainer. Ze heeft coach-ervaring met individuen en teams en ruim 40 jaar met (eigen) paarden.

Toen zij besloot om mensen te willen helpen op een ander niveau, was de stap tot paardencoach logisch. Echter, dat is niet de enige coachingsvaardigheid die Carina gebruikt om te helpen doelen te behalen. Dit geldt voor individuen en teams.

Op een positieve oplossingsgerichte en pragmatische manier stimuleert ze mensen om succesvol te zijn bij hun eigen uitdagingen.

Ze is lid van de NOBCO


Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg
Einstein


Volg mijn meest recente artikelen: hier.


carina braams