Coaching - Bramas Coaching

Coaching

Algemene werkwijze bij Bramas Coaching?
Een traject start met een vrijblijvend intakegesprek. Dit duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens dat gesprek worden de doelen besproken en bekeken of er een match is. Als voorbereiding op dit gesprek kan je alvast je doelen vaststellen met behulp van het formulier dat hier te downloaden is.

Bij Bramas Coaching is het coachen een doelgericht proces waarbij de coach de coachling ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen persoonlijke en/of professionele doelen. De coach helpt bij het verbeteren van prestaties en de kwaliteit van leven.
De coach zal luisteren, observeren en de aanpak op en met de klant afstemmen.
De coach geeft geen oplossingen of antwoorden, maar gaat op zoek naar de eigen waarheid en inzichten van de coachling.

Realiseer je dat een coach er is om jou te helpen je uitdagingen te behalen. Je zult er zelf hard voor moeten werken! Hoe succesvol we zijn ligt mede aan je eigen inzet en bereidheid er voor te willen werken.

De coach zal er echter steeds voor je zijn en zorgen voor:

  • Focus
  • Volhouden als het lastig wordt
  • iemand die je feedback geeft en een spiegel voorhoudt

Privacy verklaring

Klachtenreglement

Ethische gedragscode

Sessies:

Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur. Deze kunnen plaatsvinden in Ouderkerk a/d Amstel maar ook op locatie, per e-mail, skype of telefoon.

Er kan een sessie met de paarden plaatsvinden in Abcoude of op een locatie van uw voorkeur. Voor meer informatie over het spiegelen met paarden kunt u hier klikken.


Het gras gaat niet harder groeien door er aan te trekken


Neem contact met mij op voor meer informatie:

contact

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes:

Contact Info:


T. 06 - 19 646 864

Goudplevier 41
1191 VP
Ouderkerk a/d Amstel

Of per e-mail:

Klik hier

Bramas Coaching

Carina Braams
Carina Braams Carina Braams is sinds haar 20ste zelfstandig ondernemer. Sinds bijna 10 jaar coach met een specialisatie in het coachen met paarden. Ze deed haar coach-opleiding bij de Academie voor coaching en counseling. Het coachen met paarden heeft ze geleerd bij 3PK-Kennishuis waarbij ze nu trainer is en (aankomende) vakgenoten opleidt. Carina heeft meerdere cursussen/opleidingen op coachingsgebied gevolgd, waaronder: Teamcoaching -gecertificeerd door ICM-, NLP -Volksuniversiteit, systematisch werken (familie opstellingen) -NTI/NLP, Oplossingsgericht coachen, Silva methode, en ze is gecertificeerd Rots en Water trainer. Ze heeft ruime coach ervaring met individuen en teams en meer dan 40 jaar ervaring met (eigen)paarden.