Handleiding voor je kind - Bramas Coaching
Home Handleiding voor je kind

Handleiding voor je kind

Heb jij al een handleiding voor je kind?

Heb jij ook geen handleiding gekregen bij de geboorte van je kind?

Irritant is dat soms, vind je ook niet? Dan doet je kind het niet en dan kun je niet de handleiding erbij pakken en kijken hoe het “werkt”, hoe je het kunt “maken”. Daar kun je soms uren, dagen, maanden, wat zeg ik, jaren mee prutsen en het werkt dan nog niet helemaal hoe je het zou willen. Oftewel, de uitdaging van ouder zijn, van opvoeden.

In deze vijf avonden gaan we jullie meenemen in de voor iedereen bekende opvoeduitdagingen. We gaan op een hele interactieve manier herkennen, erkennen, lachen, ons bewust worden van ons eigen handelen en met nieuwe inspiratie naar huis.

 

Hoe zien de avonden eruit?

Vanaf 19.45 ben je welkom en staat er koffie en thee met wat lekkers klaar.

Om 20.00 uur gaan wij starten met allerlei leuke, grappige, verhelderende en leerzame opdrachten, oefeningen en theoretische informatie om zo tot de handleiding voor jouw kind(eren) te komen. Er is zelfs een avond spiegelen bij het paard (pony).

Rond 21.30 is er gelegenheid om nog na te praten en ervaringen uit te wisselen.

Om 21.45 sluiten we de avond af.

 

Wanneer?

Start: maandag 22 januari 2018

 

Wat zijn de kosten?

Eigenlijk is zoiets natuurlijk onbetaalbaar, maar voor jullie hebben we de prijs op

220 euro gezet. Dit is inclusief handleiding.

 

Wie?

Maaike van den Busken en Carina Braams, niet alleen ervaringsdeskundige maar ook trainingen gevolgd op gebied van: Triple P, How2Talk2Kids, geweldloos communiceren, Rots en Water, gezinscoaching, systemische opstellingen etc.

Natuurlijk worden we ook nog een avond geholpen door onze Co-Coach het paard! Een betere en zwaardere spiegel is er niet…

Carina

Maaike