Links - Bramas Coaching

Links naar instellingen en/of bedrijven die voor jou als bezoeker van onze site interessant kunnen zijn.

Meetables
Het complete plaatje voor een inspirerende ochtend, middag of dag. Een grote tafel, lekkere stoelen. Goede koffie en mogelijkheden voor lunch of private dining. Iets heel anders? Een kookworkshop, solex-tocht, varen, paardencoaching, of een uurtje yoga? Het kan allemaal!

Gingermood
Je hebt besloten op zoek te gaan naar een coach. Voor jezelf of voor een medewerker. Maar welke van de ruim 35.000 coaches die Nederland telt is kwalitatief goed? En welke is de juiste voor jou of je medewerker?

Gingermood Coachmatchers biedt iedereen de perfecte coach. We hebben binnenkort de 500 beste coaches van Nederland, allen Gingermood gecertificeerd.

Communivents
It’s time for an event when employees, partners, shareholders, stakeholders, and customers understand what you are saying, but don’t feel it.

3PK-Kennishuis
Het kennishuis voor de beginnende en gevorderde paardencoach. Een gevarieerd aanbod aan cursussen voor dit boeiende en bloeiende vakgebied.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes:

Contact Info:


T. 06 - 19 646 864

Goudplevier 41
1191 VP
Ouderkerk a/d Amstel

Of per e-mail:

Klik hier

Bramas Coaching

Carina Braams
Carina Braams Carina Braams is sinds haar 20ste zelfstandig ondernemer. Sinds bijna 10 jaar coach met een specialisatie in het coachen met paarden. Ze deed haar coach-opleiding bij de Academie voor coaching en counseling. Het coachen met paarden heeft ze geleerd bij 3PK-Kennishuis waarbij ze nu trainer is en (aankomende) vakgenoten opleidt. Carina heeft meerdere cursussen/opleidingen op coachingsgebied gevolgd, waaronder: Teamcoaching -gecertificeerd door ICM-, NLP -Volksuniversiteit, systematisch werken (familie opstellingen) -NTI/NLP, Oplossingsgericht coachen, Silva methode, en ze is gecertificeerd Rots en Water trainer. Ze heeft ruime coach ervaring met individuen en teams en meer dan 40 jaar ervaring met (eigen)paarden.