Over Bramas coaching

Over Bramas Coaching

bramas coaching woordwolk Volgens Wikipedia is (paarden)coaching een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie. De coachling leert; de coach ondersteunt en begeleidt het leerproces.

Bij ons wordt in bijna alle gevallen ook het paard ingezet. Dit is een krachtige methode één sessie met het paard staat gelijk aan minimaal drie sessies zonder paard. Hoewel we heel snel tot de kern komen met een paard erbij wordt er soms ook voor gekozen om zonder paarden te werken.

Coachen van teams is ook mogelijk. Het paard verklapt wat er in een team speelt en brengt verborgen dynamieken aan het licht. From good to great…
Thema’s die aan bod komen zijn: teambuilding, communicatie binnen het team, samenwerking, authenticiteit, vertrouwen, conflicthantering en leiderschap.
Zomaar woorden waar tijdens een sessie met het paard inhoud aan gegeven kan worden.
Ook bij teamcoaching geldt dat wij het paard graag inzetten maar bij Bramas coaching zijn we ook bedreven in het bouwen van een High Performance team zonder paard. We zijn ervaren met de bekende Belbin teamrollen en zijn gecertificeerde teamcoaches. Voor meer informatie over het coachen van teams klik hier

Een sessie met de paarden kan ingezet worden in een coachingstraject of een op zichzelf staande sessie. In korte tijd kan er een diepgaand inzicht ontstaan.

Tevens verzorgt Bramas coaching de opleiding tot paardencoach voor 3PK kennishuis in Amstelveen. Als je coach, psycholoog of in een andere zin mensen begeleid en je wilt leren hoe je hierbij het paard inzet stuur mij dan een mailtje of kijk op de site van 3PK.
Ook voor mensen die nog geen ervaring hebben in het begeleiden van anderen is er een module Paardencoach.

Itsaboutyou


Wees jezelf er zijn al genoeg anderen Loesje


Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes:

Contact Info:


T. 06 - 19 646 864

Goudplevier 41
1191 VP
Ouderkerk a/d Amstel

Of per e-mail:

Klik hier

Bramas Coaching

Carina Braams
Carina Braams Carina Braams is sinds haar 20ste zelfstandig ondernemer. Sinds bijna 10 jaar coach met een specialisatie in het coachen met paarden. Ze deed haar coach-opleiding bij de Academie voor coaching en counseling. Het coachen met paarden heeft ze geleerd bij 3PK-Kennishuis waarbij ze nu trainer is en (aankomende) vakgenoten opleidt. Carina heeft meerdere cursussen/opleidingen op coachingsgebied gevolgd, waaronder: Teamcoaching -gecertificeerd door ICM-, NLP -Volksuniversiteit, systematisch werken (familie opstellingen) -NTI/NLP, Oplossingsgericht coachen, Silva methode, en ze is gecertificeerd Rots en Water trainer. Ze heeft ruime coach ervaring met individuen en teams en meer dan 40 jaar ervaring met (eigen)paarden.