Team Coaching

Team coaching Een gevarieerd team, de sleutel tot succes

Hoe komt het dat de ene afdeling goede resultaten boekt en de andere afdeling niet? 

Veel teams in Nederland functioneren niet optimaal! Dat is zo verschrikkelijk jammer, want er is niets leukers dan werken in een succesvol, lekker draaiend team. Zo’n team waarin men bereid is van elkaar te leren, dat moeiteloos nieuwe leden opneemt, dat optimaal gebruik maakt van elkaars kwaliteiten en waarin de manager de handen vrij heeft om de grote lijnen te bewaken. Hoe komt het toch dat veel teams zich een team noemen maar nauwelijks samenwerken? (bron: Leve het verschil)

Een teamcoaching bij Bramas Coaching begint meestal met een sessie bij het paard. Het paard verklapt wat er in een team speelt. De onderliggende dynamieken worden door het paard naar de oppervlakte gebracht. Hierdoor kunnen we snel naar de kern van het probleem. Dit levert een enorme tijdswinst op!

Een teamcoaching bij het paard kan het volgende opleveren:

  • Beter inzicht in effectiviteit
  • Zicht op verbeter punten
  • Elkaar op een andere manier leren kennen
  • Inzichten in (verborgen) teamdynamiek

Bij een nieuw te vormen team laat het paard zien waar de kracht en de zwakte van de individuen liggen, waardoor je elkaar snel leert kennen.

Een team met diversiteit werkt het beste, juist het verschil zorgt voor een soepel lopend team. Soms zal er gewerkt worden met 360 graden teamrollen met collega coach Sandra Meijer, interventies op een buitenlocatie of “in company”.

Afhankelijk van uw doelen, wensen en budget kan het teamcoachen aangeboden worden in één of meerdere dagdelen. Vooraf bespreken we wat de wensen zijn met betrekking tot de accommodatie en de locatie in of buiten Nederland. (of Texel…) Wij staan in voor een teamcoaching op maat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

kuddeveulen

Contact Info:


T. 06 - 19 646 864

Goudplevier 41
1191 VP
Ouderkerk a/d Amstel

Of per e-mail:

Klik hier

Bramas Coaching

Carina Braams
Carina Braams Carina Braams is sinds haar 20ste zelfstandig ondernemer. Sinds bijna 10 jaar coach met een specialisatie in het coachen met paarden. Ze deed haar coach-opleiding bij de Academie voor coaching en counseling. Het coachen met paarden heeft ze geleerd bij 3PK-Kennishuis waarbij ze nu trainer is en (aankomende) vakgenoten opleidt. Carina heeft meerdere cursussen/opleidingen op coachingsgebied gevolgd, waaronder: Teamcoaching -gecertificeerd door ICM-, NLP -Volksuniversiteit, systematisch werken (familie opstellingen) -NTI/NLP, Oplossingsgericht coachen, Silva methode, en ze is gecertificeerd Rots en Water trainer. Ze heeft ruime coach ervaring met individuen en teams en meer dan 40 jaar ervaring met (eigen)paarden.