Workshop 16 februari - Bramas Coaching

Workshop 16 februari

Reflectie. Spiegelen met een paard is een hele bijzondere manier om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Het paard geeft je op een niet oordelende manier terug waar jouw verbeter punten zitten. Het is een mooie manier om jezelf door de ogen van een paard te ontmoeten. Doordat de enige taal van het paard non-verbaal is zijn ze bedreven om de kleinste signalen op te vangen en te spiegelen. In deze workshop maak je kennis met de methode “spiegelen met het paard” je krijgt een volwaardige sessie en meer. Doordat er meerdere deelnemers zijn ontstaat er vaak een mooie dynamiek. Het kijken naar andere sessies levert jou ook iets op. Het zijn intensieve uren waar je veel aan zult hebben en lang aan terug zal denken. 

woordwolk

 

Om op te geven voor een workshop kan je een mailtje sturen naar: Carina De workshop wordt georganiseerd in Abcoude van 14.00 tot 16.00u de kosten zijn 100,- euro per persoon. Deze keer zijn we met twee ervaren paardencoaches Sandra en ik zodat we meer mensen kunnen toelaten! Hierdoor is het ook mogelijk om in een binnenbak te coachen. 

Natuurlijk ben je ook altijd welkom voor een individuele of team sessie.  

In onderstaand filmpje vertel ik iets over het coachen met een paard en krijg je een indruk van mij:

Contact Info:


T. 06 - 19 646 864

Goudplevier 41
1191 VP
Ouderkerk a/d Amstel

Of per e-mail:

Klik hier

Bramas Coaching

Carina Braams
Carina Braams Carina Braams is sinds haar 20ste zelfstandig ondernemer. Sinds bijna 10 jaar coach met een specialisatie in het coachen met paarden. Ze deed haar coach-opleiding bij de Academie voor coaching en counseling. Het coachen met paarden heeft ze geleerd bij 3PK-Kennishuis waarbij ze nu trainer is en (aankomende) vakgenoten opleidt. Carina heeft meerdere cursussen/opleidingen op coachingsgebied gevolgd, waaronder: Teamcoaching -gecertificeerd door ICM-, NLP -Volksuniversiteit, systematisch werken (familie opstellingen) -NTI/NLP, Oplossingsgericht coachen, Silva methode, en ze is gecertificeerd Rots en Water trainer. Ze heeft ruime coach ervaring met individuen en teams en meer dan 40 jaar ervaring met (eigen)paarden.