Grip door paardenmiddel

Ben je het zat?

 

Ben jij het zat om:

  1. steeds tegen je eigen blokkades aan te lopen?
  2. geen “nee” te kunnen zeggen?
  3. belangrijk vinden wat anderen van je vinden?
  4. je grenzen op te blijven rekken voor een ander?
  5. om uiteindelijk niet de dingen te kunnen doen die je echt wilt?

 

Wij gaan je laten ervaren dat het anders kan! In 4 maanden en 4 stappen naar andere overtuigingen. Wist je dat 95% van wat je doet onbewust gaat? Je overlevingsmechanisme behoort ook tot deze 95% en heeft ervoor gezorgd dat je zo ver bent gekomen als je nu bent. Het is tijd om het anders te gaan doen en niet meer al je gedachten te geloven. Het is tijd om echt te leven met heel je hart, het is tijd om GRIPop je leven te krijgen.

 

Wil jij:

  • alles waard zijn?
  • stoppen met je zorgen maken wat anderen vinden en doen?
  • de moed hebben om echt jezelf te zijn zonder beperkingen?
  • milder naar jezelf leren zijn?

 

Het programma:

 

Stap 1, Gevoel: jeweet heel goed wat je wensen en verlangens zijn. Het lukt alleen niet om echt te leven zoals je wilt leven omdat je wordt opgeslokt door de dagelijkse gang van zaken en je overlevingsmechanisme. In stap 1 leer je over je eigen onderstroom. Ga je breinkennis opdoen. Je gedragspatronen worden inzichtelijk en weet je waar ze vandaan komen. Samen met de paarden gaan we op zoek naar alle overtuigingen die je belemmeren, zodat je grip krijgt op je energieniveau en gedachten.

 

We doen veel samen met de paarden. Ook als je niets met paarden hebt, is dit ontzettend waardevol. Paarden zijn intuïtieve leermeesters waarmee we ervaringsgericht aan het werk gaan. We blijven met beide benen op de grond staan en ervaring met paarden is niet nodig.

 

Stap 2, Reflectie: door middel van reflectie gaan we kijken welke patronen uit je verschillende systemen (familie, organisatie, …) jou in de weg zitten om voluit te leven. Hierdoor krijg je meer grip en zicht op de dynamieken om je heen waar je bewust of onbewust onderdeel van bent.

 

Stap 3, Inzicht: tijdens deze dag wordt jouw gedrag ineens logisch! Je krijgt inzicht in gedrag en patronen waardoor je deze kunt begrijpen en met compassie naar kan kijken. Door inzicht en bewustwording ga je anders kijken en kan je je gedrag en patronen gaan door breken. Daarnaast gaan wij kijken wat jij nodig hebt om blijvende veranderingen aan te brengen en deze vast te houden.

 

Stap 4, Persoonlijk: de laatste stap bestaat uit de puntjes op de I zetten door middel van persoonlijke sessies. We geven je tips en tools mee waar je de rest van je leven iets aan zult hebben.

 

Het hele programma is gemaakt om jou krachtiger te maken zodat je zonder beperkingen eindelijk kan gaan leven zoals je altijd al gewild hebt.

Grip op je leven met behulp van een paardenmiddel in 4 maanden.

Groei: mentale groei, door;
R
eflectie: door pure reflectie van het paard komen we tot;
I
nzicht: door inzicht kun je je gedrag optimaliseren van jouw;
P
ersoonlijkheid: het gaat om jou!

In 4 maanden krijg jij:

 GRIP op gedachten

 GRIP op gevoelens en emoties

 GRIP op wensen en verlangens

 GRIP op belemmerende patronen

 We begeleiden jou de teugels van je leven (weer) in handen te nemen.

Leven vanuit je hart met rust en zelfvertrouwen.

 We gaan dit in 4 maanden, in 4 stappen doen:

Stap 1: Wat wil je niet meer en wat juist wel!

Stap 2: Welke patronen zijn niet meer functioneel?

Stap 3: Ontwikkelen van nieuw gedrag.

Stap 4: Nieuwe inzichten verankeren, verstevigen.

Na 4 maanden heb je het begin van nieuw effectief gedrag aangeleerd. De cursus bestaat uit één dag per maand training. Daarnaast twee keer een intervisie met elkaar zonder begeleiding, dit om het proces te versnellen. Je bent verzekerd van persoonlijke aandacht met twee geaccrediteerde coaches en maximaal 10 deelnemers

14 juni, 12 juli, Intervisie (datum in overleg), 30 augustus, Intervisie (datum in overleg), 20 september

Kosten: € 1997,00 excl btw, incl lokatiekosten en catering

Meld je hier aan! Kijk op onze facebookpagina https://www.facebook.com/gripdoorpaardenmiddel