Teamcoaching

Leiderschapsontwikkeling

Teamcoaching

Met elkaar aan de slag om de samenwerking en communicatie naar een hoger level te tillen. Daar gaat het meestal om bij teamcoaching. De ontwikkeling gaat samen met persoonlijke ontwikkeling en talentontwikkeling. Maar waarom zou je dat in een paardenbak doen? Omdat een paard helpt bij de reflectie. Doordat iedereen een korte ontmoeting met het paard individueel kan ervaren en de anderen toekijken, leren collega’s elkaar op een heel andere manier kennen. Kwaliteiten en talenten komen hierbij duidelijk aan bod. Medewerkers worden zich bewust van hun eigen en elkaars potentieel. Tijdens een teamcoaching bij het paard ga je samen aan de slag om te ervaren hoe jullie het beste bij het gezamenlijke doel kunnen komen. Paarden zijn teamplayers pur sang! Zij leven al miljoenen jaren in kuddes en dat is niet voor niets. Wat levert het hun op om samen te werken? En nog belangrijker: wat kunnen wij leren van de wijsheid van de kudde? Welke parallel heeft het met jouw team? Door de zakelijke achtergrond van de coach/trainer kunnen we een duidelijke koppeling maken met de werksituatie.

Leiderschapsontwikkeling

Wij zijn allemaal leiders. Wij leiden onszelf en anderen. Veel van ons leren hoe je het beide moet doen. Wat voor leider ben jij? Hoe zit het met je persoonlijkleiderschap? Vragen die inhoud krijgen tijdens het werken met het paard. Een paard is een intuïtieve leermeester die leiderschap zeer serieus neemt! In de kudde is goed leiderschap een kwestie van leven en dood. Hoe de paarden leiding geven aan een kudde is het nieuwe leiderschap van vandaag, Shared leadership!

Ervaring met paarden is geen vereiste. Samen met een paard de teamdynamiek onderzoeken of inzetten bij leiderschapstrainingen is een verfrissende en ervaringsgerichte manier van ontwikkelen. Er kan ook voor andere trainingsmethode gekozen worden zonder paard. Voor tarieven kan je hier klikken of contact op nemen om te bespreken wat de paarden voor jou en je team kunnen betekenen.