Workshops 1 april ;-) en 13 april Girlsday

1 april: paard in je …..

Hoe kan je jouw leiderschap luchtig houden?

Dienend leiderschap, gedeeld leiderschap, persoonlijk leiderschap. Allemaal termen die je tegenwoordig om de oren vliegen.
En hoe houd je jouw leiderschap leuk? Voor jou en voor de mensen om je heen?Luchtig, humoristisch leiderschap. Waarbij fouten gemaakt mogen worden door jou en door jouw team (gezin). Vouten maken is minder erg als je er luchtig naar kan kijken.

Wat is een betere dag om naar Luchtig Leiderschap te kijken dan 1 april?

Onze prachtige plek in Heiloo vlak bij het bedevaartsoord Onze Lieve Vrouwe ter Nood leent zich bij uitstek om een dagdeel te ontspannen te genieten van een lekkere paas lunch. Tegelijkertijd zinvol met jezelf bezig zijn. Ter ere 1 april natuurlijk met een luchtige ondertoon.

 Durf je eerlijk en met humor naar jezelf te kijken?
Vergroot je zelfvertrouwen door jezelf beter te kennen. Doe deze 1 april ochtend mee. Met maximaal 4 personen. We beginnen om 10.00 uur met koffie of thee en een introductie. Daarna gaat eenieder individueel met het paard aan de slag. Reflecteren, een oefening, kijken wat zich aandient. Dit alles op een manier die passend is voor 1 april.
Om 13.00 sluiten we af met een vegetarisch/biologische lunch.
Kosten: €75,-

Locatie: Hoogeweg Heiloo Tijden: 10.00 tot 14.00u Datum: 1 april

 

Voor aanmelden kan je mij mailen 

13 april: Girls-day

Volgens de kalender is het 13-04 Girls-day. Een mooie dag om met een viertal vrouwen, samen met de paarden, op zoek te gaan naar het kleine meisje in jezelf.
Maak je nog wel eens contact met dat meisje? Is er compassie voor dat meisje? Kan je nog spelen, giechelen, huilen zoals dat meisje kon?
Een middag om te ontdekken hoe het zit met je roots.

Vergroot je zelfvertrouwen door jezelf beter te kennen. Doe deze 13 april mee. Met maximaal 4 personen. We beginnen om 13.00 uur met een introductie en een geleide meditatie. Daarna gaat eenieder individueel met het paard aan de slag. Reflecteren, een oefening, kijken wat zich aandient.
Om 16.00 sluiten we af met een vegetarisch/biologische High Tea.
Kosten: €75,-

Locatie: Hoogeweg Heiloo
Tijden: 13.00 tot 17.30u
Datum: 13 april

 

Martien. J. Plasmeijer: Fantastisch en een sterke aanrader om van Carina haar diensten gebruik te maken.
Waarom…??? Omdat je kunt stoppen met graven…ik wist niet dat de kracht van het paard zo indringend en effectief kan zijn ter bevordering van het eigen bewustzijn.
Ik raad “Carina en het Paard” juist in die combinatie ieder mens ……in elke fase van zijn leven aan…het is echt super!!!….

==========================================================================================================================================================